banner draxkmaier satu mare

Ministerul Educației a publicat ghidurile pentru noul an școlar

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ministerul Educației a publicat ghidurile pentru grădinițe, învățământul primar, gimnazial, liceal, profesional și vocațional au fost publicate pe site-ul educatiacontinua.edu.ro.

Ghidurile sunt adresate profesorilor și școlilor și conțin reglementări privind modul în care se va desfășura noul an școlar 2020 - 2021 pe fiecare ciclu de învățământ.

Ghidurile conțin propuneri de scenarii, modul în care se vor desfășura orele, normele de igienă.

Profesorii vor putea reduce decalajele privind modalitatea de predare a materiei în timpul suspendării cursurilor în clase și vor putea să facă o planificare a predării în funcție de ce au putut reține elevii în timpul în care orele s-au desfășurat online, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie.

Ministrul Educației, Monica Anisie, și cel al Sănătății, Nelu Tătaru, au susținut o conferință de presă pentru a anunța cum va arăta noul an școlar.

În data de 7 septembrie Institutul de Sănătate Publică va prezenta evaluarea epidemiologică a fiecărei localități, iar pe 10 septembrie școlile vor propune scenariul pentru fiecare unitate.

"Am lucrat cu colegii din MEC si de autorități pentru a pregăti revenirea copiilor în siguranță. Măsurile pe care le-am luat pentru noul an școlar 2020/2021 - am elaborat ghidurile metodologice pentru organizarea în școli, pe fiecare nivel și reperele pentru profesori", a spus Monica Anisie.

Ghidurile pot fi descărcate de mai jos:

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii