Banner blato Livrare1 

Avantajele cunoașterii limbii germane pentru adulți și copii

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Limba germană este a doua cea mai vorbită limbă străină de pe continentul European, iar acest loc atrage cu sine o multitudine de oportunități.

Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să începi să înveți o limbă străină: este distractiv, aduce multe aspecte pozitive și numeroase abilități care vor dura toată viața.

Drept reprezentativă pentru mediul germanofon din România și pentru educația în limba germană, a luat naștere Centrul Gutenberg unde oferim cursuri de limba germană pentru adulți și companii și Centrul Didacto unde oferim cursuri și activități educaționale în limba germană pentru copii.

Cursurile de limba germană se împart pe diferite niveluri de limba, de la A1 la C1.

Invatagermana limba germana pentru adulti 

Limba germană pentru adulți

În ceea ce-i privește pe adulți, învățarea limbii germană constituie un avantaj competitiv, atât pe piața muncii din România, cât și pe cea de la nivel internațional, putând să ofere poziții ierarhice mai înalte, un salariu mai mare sau șanse mai ridicate în procesul de angajare. Pe lângă toate astea, limba germană oferă deschidere și către piața muncii din regiunea D.A.CH. (Germania, Austria, Elveția).

Centrul Gutenberg (www.invatagermana.ro) este o inițiativă a unor tineri din Cluj de învățare a limbii germane pentru adulți, ce își propune să ofere o experiență de învățare completă și cât mai proactivă. Aceste rezultate sunt vizibile datorită impresiilor celor peste 400 de cursanți absolvenți, pe care la puteți vedea și la noi pe site.

Centrul Gutenberg organizează două tipuri de cursuri pentru adulți: cele clasice, care se axează pe învățarea limbii germane după cerințele încadrării în standardele lingvistice europene, și cursurile conversaționale, care îți permit să-ți exersezi cunoștințele cu un vorbitor nativ de limba germană. 

Didacto limba germana pentru copii 

Limba germană pentru copii

Când vine vorba de copiii vorbitori de germană, odată cu practicarea acestei limbi ei au acces atât la unități de învățământ de calitate în țară și din străinătate, precum și posibilități numeroase de a participa la programe extracurriculare, burse, schimburi de experiență și altele din sfera aceasta.

Că punct de pornire și în scopul creării unei experiențe unice, Didacto (www.didacto.ro) vine înspre copii cu atât cu activități online cât și offline. Activitățile online sunt practic cursurile de limba germană și atelierele conversaționale de limba germană. Acestea sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8-14 ani, cu orice nivel de germană (începător, intermediar și avansat). Pe lângă acestea, vara și iarna se organizează tabere de germană de zi în Cluj-Napoca sau cu cazare la munte, având tematici diverse.

Didacto oferă și posibilitatea de a testa prin sesiuni gratuite demonstrative care este modul de desfășurare al activităților, dinamica grupului și metodele de predare. 

Cursurile online organizate în cadrul inițiativei Gutenberg vin cu o serie întreagă de avantaje: de la prețuri accesibile, până la posibilitatea evaluării online și primirea rezultatelor pe loc și chiar la libertate și opțiunea de a-ți personaliza cursul după propriile nevoi. 

Pentru cei care nu au testat încă beneficiile programelor educaționale online, există și opțiunea de a participa la un curs introductiv de germană care este 100% gratuit.

Pe lângă asta, Centrul Gutenberg a creat un grup pe rețeaua de socializare Facebook pentru toți cei care doresc să învețe limba germană. Acolo împărtășim sfaturi și idei de învățare a limbii germane.

Totodată, Centrul Gutenberg oferă lunar cursuri de limba germană susținute de nativi, unde ne concentrăm pe dezvoltarea componentei de vocabular și punerea în aplicare a cunoștințelor de gramatică.

Dacă vă doriți să încercați o experiență nouă vă invităm în comunitatea Gutenberg, accesând site-urile noastre, să învățăm împreună limba germană și să ne bucurăm de avantajele aduse de aceasta!

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii