Program de școli-pilot pentru utilizarea catalogului electronic

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particulare se vor putea înscrie, începând cu anul școlar 2021/2022, în programul de școli-pilot pentru utilizarea catalogului electronic, obiectiv prevăzut în proiectul ”România Educată”.

Această inițiativă vine ca răspuns la nevoia de transformare digitală a educației, catalogul electronic fiind, în contextul programului ”România Educată”, parte din sistemul portofoliului educațional care permite școlilor să realizeze o mai bună monitorizare a evoluției elevilor pe parcursul școlarizării. Ordinul de ministru poate fi consultat AICI.

”Unitățile de învățământ care folosesc deja servicii de catalog electronic oferite de orice furnizor ce garantează siguranța datelor sunt invitate să se înscrie în acest proiect până la data de10 septembrie a.c., printr-o solicitare trimisă pe adresa inspectoratelor școlare județene/ISMB. 

Școlile care se înscriu în acest program vor consemna situația școlară și rezultatele evaluării elevilor DOAR în catalogul electronic”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Educației.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii