Lista cu locurile libere la liceele din județul Satu Mare. Calendar și model de cerere pentru înscrieri         

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După finalizarea primei etape de admitere la liceele teoretice, vocaționale și profesionale din județ, elevilor nerepartizați din județul Satu Mare le-au rămas la dispoziție 100 de locuri (plus 63 pentru candidați romi și 67 CES).

Cine se poate înscrie în etapa a II-a de repartizare

Cererile pentru a doua etapă pot fi depuse de cei care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, precum și de candidații care au fost respinși la liceele. De asemenea, în aceeași categorie intră și elevii care nu au susținut Evaluarea Națională.

Pe 26 iulie are loc înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă, inclusiv a candidaților pe locurile speciale pentru rromi și a candidaților pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă.

repartizare licee etapa2

repartizare licee etapa2 1 

Proba de verificare a cunoștințelor de limbă maternă pentru a doua etapă de admitere se va desfășura la Liceul Reformat Satu Mare în data de 28 iulie 2022, ora 09:00. Înscrierile se fac la secretariatul liceului în data de 26.07.2022, între orele 09:00 - 13:00.

Graficul de desfășurare a probelor de aptitudini pentru a doua etapă de admitere la liceele vocaționale:

 • LPS Satu Mare (atletism) - Baza Sportivă Dinamo: 27 iulie, ora 08:00;
 • LPS Satu Mare (fotbal) - Baza Sportivă Dinamo: 28 iulie, ora 08:00;
 • LPS Satu Mare (mozaic) - Sala de Sport ”Gheorghe Gyurkan”: 27 iulie, ora 10:00;
 • LPS Satu Mare (baschet) - Sala de Sport ”Gheorghe Gyurkan”: 28 iulie, ora 09:00;
 • Liceul Tehnologic Ortodox ”Nicolae Steinhardt” (dicție, muzică, religie ortodoxă): 28 iulie, ora 09:00;
 • Liceul de Arte ”Aurel Popp” (arhitectură, proba I-grafică): 27 iulie, ora 09:00;
 • Liceul de Arte ”Aurel Popp” (arhitectură, proba II-grafică): 28 iulie, ora 09:00;
 • Liceul de Arte ”Aurel Popp” (muzică): 28 iulie, ora 09:00; 
 • Liceul Tehnologic Romano Catolic ”Ham Janos” (religie romano-catolică): 27 iulie, ora 10:00;
 • Colegiul Național Kolcsey Ferenc (aptitudini fizice): 28 iulie, ora 08:00; 
 • Colegiul Național Kolcsey Ferenc (aptitudini muzicale): 28 iulie, ora 09:00; 
 • Colegiul Național Kolcsey Ferenc (aptitudini artistice): 28 iulie, ora 10:00; 
 • Colegiul Național Kolcsey Ferenc (interviu): 28 iulie, ora 11:00; 

 

CALENDAR Admitere liceu 2022 – a doua etapă

A doua etapă de admitere în învățământul liceal începe în 26 iulie, cu înscrierea candidaților pentru probele de aptitudini sau probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă, inclusiv a candidaților pe locurile speciale pentru rromi și a candidaților pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă. 

În 27-28 iulie, se desfășoară probele de aptitudini și probele de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă, iar în 28-29 iulie vor fi comunicate rezultatele pentru aceste probe.

În perioada 1-3 august, candidații rămași nerepartizați în prima etapă pot depune cererile de înscrieri. Este vorba despre:

 • candidați care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen
 • candidați care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat
 • candidaţi absolvenți de clasa a VIII-a din serii anterioare, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2022 – 2023 și care au participat la procesul de admitere în anii precedenți, având mediile de admitere, dar nu au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ
 • absolvenții clasei a VIII-a care nu au susținut evaluarea națională și nu li se poate calcula media de admitere
 • candidați absolvenți ai învățământului gimnazial care au studiat în străinătate și, din această cauză, nu au participat la Evaluarea Națională 2022

Candidații pe locurile speciale pentru rromi și candidații pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă își păstrează prioritatea pe locurile destinate acestora care au rămas libere după soluționarea situațiilor speciale.

inscriere repartizare2

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii