Elevi de la C.N. ”Doamna Stanca” au participat la ”Cea mai mare lecție din România: cum deosebim faptele de opinii în mass media”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sub coordonarea profesoarelor de limba și literatura română Cristina Gherman și Camelia Mărcuș, șase clase din Colegiul Național ”Doamna Stanca” au participat în perioada 18-23 noiembrie 2022 la „Cea mai mare lecție din România: cum deosebim faptele de opinii în mass media”. 

Evenimentul este realizat la nivel național de Centrul pentru Jurnalism Independent București și de UNICEF România. Elevii din clasele a VII-a, a X-a A, a IX-a C, a IX-a E, a XI-a C și a XI-a E au urmărit materialul Fapte și opinii, în viața de zi cu zi - cum le deosebim, material realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent, apoi au discutat despre drepturile copiilor, așa cum sunt prevăzute în Convenţia Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului.
Activitățile interactive s-au desfășurat după un scenariu conceput de inițiatori și au conținut fișe de lucru, materiale video, teme individuale, chestionare de feedback. 
Evenimentul s-a desfășurat sub umbrela World's Largest Lesson, o inițiativă globală lansată de UNICEF în 2015, în parteneriat cu Project Everyone și cu sprijinul UNESCO, pentru a-i implica pe copii în realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii