Adrian Chivari, liderul echipei B-Robo Team, trainer la școala de robotică ”Smart Academy”, câștigător al premiilor ”Early Innovators Business Plan 2021”, este elev al C.N. ”Doamna Stanca”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Chivari, elev al Colegiului Național ”Doamna Stanca”, în clasa a XI-a D, profil matematică-informatică, este unul din ”oamenii de bază” ai echipei. 

Este trainer la școala de robotică ”Smart Academy”, team-leader pe partea de mecanică la B-Robo Team, câștigător al premiilor ”Early Innovators Business Plan 2021” alături de colegul lui de clasă, Luca Filimon, inițiator al clubului de robotică în cadrul Colegiului Național ”Doamna Stanca”, participant la proiectul Erasmus+ ”Math Reality”, membru în echipa de sonorizare a școlii și lista ar putea continua. 
Adrian supraveghează în pauze lucrările pentru noul club de robotică, îl ajută pe informaticianul școlii la eficientizarea rețelei de Internet, construiește brațe de robot cărora le dă diverse întrebuințări, astfel încât a fost invitat la Baia Mare să facă o demonstrație de sortare deșeuri reciclabile în fața studenților de la Universitatea Tehnică. 
”Pe banca lui găsești cabluri, mufe, leduri și alte ,,minuni” despre care dă cu pasiune informații curioșilor. De ce ne mândrim cu Adi? Pentru că, așa cum spune chiar el, familia și școala îi susțin visurile. A găsit în Stanca atmosfera necesară dezvoltării lui personale și profesionale, profesori care îl sprijină, colegi care îl admiră, o conducere care îl ajută să-și vadă împlinită dorința unui club de robotică al școlii. Este recunoscător, modest, muncitor și săritor. Mult succes, Adrian! Îți vom urmări cu drag și admirație realizările viitoare” este mesajul transmis de conducerea Colegiului.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii