davis banner

Grădinița cu Program Prelungit nr. 9, pe podium la faza locală a concursului ”Suntem mici dar circulăm corect!”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost implicați în derularea fazei locale a concursului ”Suntem mici dar circulăm corect!”, un eveniment organizat de Grădinița cu Program Prelungit 14 mai din municipiul Satu Mare.

Joi, 18 mai 2022, la sediul GPP 14 Mai s-a dat startul fazei locale, pe zona Satu Mare, a concursului aflat la cea de-a XIV-a ediție în acest an. 
Echipaje formate din câte 2 copii din grupele mari au reprezentat cele 8 grădinițe participante la concurs. 
Polițiștii de siguranță școlară, alături de reprezentanta Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, prof. Ardelean Maria, inspector școlar pentru învățământ preșcolar, au jurizat cunoștințele copiilor în materie de educație rutieră, dovedite prin parcurgerea unei probe teoretice și a unei probe practice.
Succesul unui astfel de concurs se măsoară nu atât în premiile obținute, cât în cunoștințele acumulate de participanți, iar copiii prezenți la concurs au arătat că sunt preocupați de siguranța lor și înțeleg  importanța respectării regulilor de circulație pentru protejarea vieții și sănătății proprii. 
Ca orice concurs, juriul a avut dificila misiune de a stabili și un clasament, astfel, ocupanții primelor 3 locuri fiind:
Locul 1 – Grădinița cu Program Prelungit nr. 9
Locul 2 - Grădinița cu Program Prelungit nr.1
Locul 3 - Grădinița cu Program Prelungit nr. 2
Faza județeană a concursului de tradiție ”Suntem mici dar circulăm corect!” este programată pentru data de 26 mai 2023 și va reuni echipajele situate pe primele locuri la fazele locale desfășurate în data de 18 mai în Satu Mare, Carei, Negrești Oaș și Tășnad.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii