Echipamente tehnologice de predare moderne pentru Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Centrul de Resurse și Asistență Educațională și Palatul Copiilor Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională și Palatul Copiilor Satu Mare vor fi dotate cu echipamentele tehnologice ce vor facilita aplicarea unor metode și tehnici de predare moderne. 

Valoarea totală a proiectului este de 2.603.720 lei.
Ministerul Educației și Consiliul Județean au semnat un contract de finanțare nerambursabilă pentru implementarea proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare, a Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și a Palatului Copiilor Satu Mare”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
Obiectivul proiectului este creșterea calității și diversificării ofertei educaționale la nivelul celor trei instituții.
Disponibilitatea unor echipamente performante, a resurselor educaționale deschise optime, adaptabile nivelului elevilor și dezvoltarea sistemului digital de educație vor conduce la un proces de predare, învățare și evaluare accesibil și favorabil incluziunii.
Data finalizării proiectului este 31 decembrie 2024.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii