alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Fetele de la Palatul copiilor și băieții de la Liceul "Johann Ettinger" vor reprezenta județul Satu Mare la faza națională a concursului ”Prietenii pompierilor”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe stadionul Dinamo Satu Mare s-a desfășurat ieri concursul tehnico- aplicativ "Prietenii pompierilor", la care au participat șapte școli din județ. 

Cu un caracter educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, în  domeniul apărării împotriva incendiilor, concursul este compus din mai multe probe care urmăresc spiritul de echipă, curajul, determinarea, concentrarea și buna organizare. 
”Pista de îndemânare peste obstacole” şi „Ştafeta de 400 de metri cu obstacole” au fost probele practice la care concurenții și-au  putut măsura capacitățile fizice și testa abilităţile de intervenție. 
În urma parcurgerii probelor din concurs, clasamentul a arătat  astfel: 
La categoria fete, locul I a fost obținut de către Palatul copiilor Satu Mare, locul II - Liceul teoretic german " Johann Ettinger" , locul III - Școala Gimnazială nr.3, Negrești-Oaș. 
La categoria băieți/mixt, clasamentul a arătat astfel: locul I - Liceul teoretic german" Johann Ettinger", locul II- Palatul copiilor Satu Mare, locul III - Școala  Gimnazială Vetiș. 
Un aport bun și o pregătire sportivă  pe măsură au avut și echipele care au reprezentat Școala  Gimnazială "Lucian Blaga" Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare și Școala  Gimnazială Homorodul de Mijloc.
Din comisia de organizare și evaluare a fazei județene a Concursului Național "Prietenii pompierilor" au făcut parte Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Palatul Copiilor Satu Mare și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al judeţului Satu Mare. 
La finalul competiţiei, organizatorii au premiat echipele câştigătoare cu diplome, medalii și aplauze puternice. 
Felicitări tuturor elevilor și caderelor didactice pentru implicarea și buna pregătire cu care s-au prezentat la această competiție! 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii