alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Rotaract Club Satu Mare aduce bucurie în viața elevilor talentați ai Liceului de Artă „Aurel Popp”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Rotaract Club Satu Mare se mândreşte să anunțe un nou succes în cadrul evenimentului său caritabil, „Cocktail Charity Party”, în urma căruia s-a reușit strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui instrument muzical - MARIMBA - pentru clasa de percuție a Liceului de Artă „Aurel Popp” din Satu Mare. 

Evenimentul „Cocktail Charity Party”, organizat de Rotaract Club Satu Mare, reunește anual membrii organizației, colaboratori și parteneri de afaceri, precum și comunitatea locală, într-o seară dedicată susținerii proiectelor comunitare.
 
Prin eforturile colective și pasiunea membrilor Rotaract, s-au strâns fondurile necesare pentru achiziționarea instrumentului muzical MARIMBA, care va aduce bucurie și va contribui la dezvoltarea talentelor muzicale ale elevilor de la Liceul de Artă Aurel Popp.
 
Suntem încântați să putem oferi acest instrument muzical deosebit elevilor talentați de la Liceul de Artă Aurel Popp. Această donație reprezintă angajamentul nostru față de educație și cultură și este rezultatul generozității și sprijinului comunității noastre”, a declarat Bianca Murgu, past president 2019-2020 Rotaract Club Satu Mare și project manager în cadrul acestui proiect caritabil.
 
Mă bucur că am făcut parte din acest proiect și din această echipă minunată, numită Rotaract, alături de care am reușit să contribuim la dezvoltarea tinerelor talente din orașul nostru. - Adrian Foldi, past president, 2022-2023.
 
Suntem încântați să donăm acest instrument muzical Liceului de Arte „Aurel Popp”, fiind convinși că va inspira următoarele generații de muzicieni. 
 
Muzica îmbogățește viața și încurajează creativitatea, având astfel un loc important în educația personală. Sperăm că această contribuție va alimenta talentele studenților liceului și va contribui la dezvoltarea lor creativă.” - Patric Ruba, președinte în exercițiu, 2023-2024
 
Instrumentul muzical MARIMBA va îmbogăți programul educațional al școlii și va oferi elevilor oportunitatea de a-și dezvolta talentele muzicale și de a experimenta cu diferite stiluri și tehnici de percuție.
 
Rotaract își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în organizarea și susținerea tuturor evenimentelor caritabile pe care le organizează, precum și față de colaboratorii și partenerii care au făcut posibilă această donație valoroasă către Liceul de Artă „Aurel Popp”.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii