Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu” îşi prezintă vineri oferta educaţională

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ziua Colegiului Național ”Mihai Eminescu” are loc vineri, 11 mai, și reprezintă un nou prilej de bucuroasă întâlnire și reîntâlnire cu cei care iubesc școala, în mod special cei care iubesc Colegiul Național Mihai Eminescu.

Începând cu ora 09,00, are loc festivitatea de deschidere a Zilei Colegiului și premierea olimpicilor eminescieni pentru rezultatele obținute la etapa naţională a olimpiadelor şi concursurilor școlare în perioada mai 2017- mai 2018. Începând cu ora 10,30, are loc dezvelirea plăcii comemorative In memoriam dr. Ioan Silaghi-Dumitrescu (1950-2009), membru corespondent al Academiei Române, din 2006 și cercetător în domeniul chimiei, profesor al Facultății de Chimie și Inginerie Chimică a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, absolvent eminescian, promoția 1969.
La ora 12,00, va avea loc lansarea de carte a dr. Ovidiu T. Pop, dr. Viorel Câmpean, Corneliu Mezea - un destin prea repede frânt, Seria Caietelor eminescienilor sătmăreni, nr. 14, Editura Citadela, 2018. Lansarea va avea loc în amfiteatru.
În aceeași zi, între orele 11,00 și 15,00, va avea loc primirea elevilor de clasa a VIII-a din judeţ și prezentarea școlii. Colegiul a pregătit în acest sens activități demonstrative organizate de catedrele de specialitate, activităţi de divertisment, standuri tematice, flash mob-uri, expoziție de desene realizate în colaborare cu profesorii diriginți (muzică, dans, jocuri recreative, concurs de fotografie).

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii