Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

A început Târgul Educației 2018 la Satu Mare (foto)

Târgul Educației este o acțiune care face parte din Campania județeană de orientare școlară și profesională a elevilor ”Îmi construiesc viitorul”.

Scopul acțiunii este de a asigura informarea elevilor care finalizează ciclul gimnazial cu privire la planul de şcolarizare al liceelor și aspecte specifice fiecărei unități de învățământ liceal.
Azi, până la ora 14,30, la Casa Meșteșugarilor din Satu Mare, liceele din municipiul Satu Mare şi împrejurimi își prezintă oferta educațională.
Participanţi la târg sunt, în principal, elevii claselor a VIII-a, părinţii lor, cadre didactice, dar şi elevi din clase mai mici.
”A început Târgul Educației la Satu Mare. Suntem în cadrul campaniei ”Îmi construiesc viitorul”, împărțit în trei categorii: zona Negrești, care s-a desfășurat ieri, zona Satu Mare, astăzi, și mâine - zona Carei. Astăzi, la Satu Mare sunt în jur de 21 de unități de învățământ liceal și profesional care își expun oferta educațională și care așteaptă vizitatorii, absolvenți de clasa a VIII-a din județ să vină să vadă oferta și ce posibilități sunt de a urma școlarizarea în clasa a IX-a”, a declarat pentru Satu Mare News inspectorul școlar general, Călin Durla.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii