davis banner

Filtre masive în județ. Șoferi amendați și lăsați fără permis

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37.200 de lei, au aplicat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în cadrul unor acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto, dintre care 6 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, doi au efectuat depășiri neregulamentare, iar în cazul a doi conducători, polițiștii au dispus reținerea permisului pentru 30 de zile întrucât nu s-au prezentat la poliție în termenul legal pentru întocmirea actelor de constatare.

De asemenea, ieri, 15 mai, polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au oprit pe raza localității Viile Satu Mare un tânăr, de 24 de ani, din comuna Viile Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Aseară, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției Poliție Rurală Gherța Mică au oprit pentru control, în localitatea Turț, un moped condus de un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate, care nu poseda permis de conducere de nici o categorie. În ambele cauze s-au întocmit dosare penale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii