Alianța 2020 USR-PLUS mulțumește sătmărenilor pentru votul acordat: "Schimbarea se întâmplă!"

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Alianța 2020 USR-PLUS transmite mulțumiri sătmărenilor care le-au acordat votul la alegerile europarlamentare și referendumul pe justiție.

Alianța 2020 USR-PLUS a obținut 16.017 de voturi, clasându-se pe locul patru, la nivelul județului Satu Mare, după UDMR, PNL și PSD, respectiv pe al doilea loc, pe municipiu.

”Am primit un vot din partea cetățenilor pentru a-i reprezenta. Ar trebui să lăsăm deoparte toate orgoliile care țin de politică, că țin de stânga, că țin de dreapta, și ar trebui să lucrăm în folosul cetățenilor” este mesajul transmis de Robert Costea.

”Schimbarea se întâmplă!” susțin membrii Alianței.

”Noi, ca Alianță, nu vom negocia funcții, ci exact programul cu care vom veni la acel moment în fața sătmărenilor. Dacă noi vom promite sau noi vom spune că vom face ceva, acela va fi lucrul pe care îl vom negocia, indiferent de partidul cu care vom negocia o eventuală alianță la nivel local” este mesajul transmis de Ciprian Horvat, reprezentantul USR PLUS în Biroul Electoral Județean.

“Am avut sprijinul foarte multor oameni din județul Satu Mare. Vreau să le mulțumesc pentru faptul că fără ei n-am fi reușit să avem acoperire de aproape sută la sută, 99,2% am avut acoperire la nivel județean în secțiile de votare. Acești oameni s-au mobilizat bine și au făcut tot posibilul ca procesul de vot să se desfășoare în condiții corecte și să nu se facă fraude”, a spus Radu Panait, președintele USR Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii