Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Doi minori din județul Sălaj au furat un autoturism din Halmeu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi minori din județul Sălaj, bănuiți că la data de 6 iunie au sustras un autoturism, au fost reținuți de polițiști.

La data de 7 iunie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați despre faptul că la data de 6 iunie, persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei, din comuna Halmeu, de unde ar fi sustras un autoturism, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 20.000 lei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale cu sprijinul polițiștilor criminaliști, s-a stabilit faptul că persoanele bănuite de sustragerea autoturismului ar putea fi din județul Sălaj, astfel că în urma bunei colaborări cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, s-a reușit identificarea autoturismului pe raza localității Sărmășag, județul Sălaj.

De asemenea, persoanele bănuite de furt au fost identificate ca fiind 3 minori, de 17, 16, respectiv 15 ani, toți din localitatea Derșida.

Totodată, în urma cercetărilor s-a stabilit că aceștia ar fi sustras un alt autoturism de pe raza localității Derșida, județul Sălaj, la data de 5 iunie, autoturism care a fost abandonat și ascuns pe raza județului Satu Mare.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii participației fiecăruia și a întregii activități infracționale a acestora, iar față de minorii de 16 și 17 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, de către polițiști, în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și cu numere false de înmatriculare.

Iar în urma prezentării în fața instanței de judecată, pe numele celor două persoane reținute a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii