Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Poliţiştii, mobilizaţi la începerea noului an şcolar

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Cu ocazia începerii noului an școlar, 235 de poliţişti vor acţiona luni
în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din județul Satu Mare, pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă.

Poliţişti de ordine publică, rutieră, prevenire și de la alte structuri vor acţiona în sistem integrat, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar. Efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventive-educative.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii