Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare
Probleme la zborul Satu Mare – București. Pneurile unui avion Tarom au explodat la aterizare sursa foto: BoardingPass/Facebook

Probleme la zborul Satu Mare – București. Pneurile unui avion Tarom au explodat la aterizare

Un avion ATR 42 al companiei Tarom, cu 22 de pasageri la bord, care efectua o cursă Satu Mare - București, a suferit o explozie a anvelopelor trenului principal de aterizare, marți seară, la aterizarea pe Aeroportul Otopeni. Pasagerii au fost debarcați în siguranță.

Compania Tarom a transmis o informare cu privire la incidentul survenit la aterizarea cursei RO638 ce a operat pe ruta Satu Mare - Bucuresti, avand la bord 22 de pasageri.
"După aterizare anvelopele trenului principal au cedat. Avionul a fost oprit în siguranță, pasagerii au fost debarcați conform procedurilor și nu au solicitat asistență", spune Tarom, precizând că "o echipă de investigații se va deplasa la fața locului".
”Dragi pasageri, la aterizarea aeronavei care efectua cursa Satu Mare - București din această seară, s-a produs o explozie la anvelopele trenului principal de aterizare. Aeronava, de tip ATR 42, avea 22 de pasageri la bord, care au fost debarcați conform procedurilor și sunt toți în regulă, asemenea și echipajul nostru. Mulțumim echipajului pentru profesionalismul cu care și-a făcut datoria, precum și pasagerilor pentru modul în care s-au purtat și pentru înțelegere” a mai transmis compania.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii