Șoferi prinși în trafic, fără permis de conducere sau cu permisul suspendat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu ocazia activităților specifice, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Vama au depistat în data de 26.07.2019, în jurul orei 10.30, pe raza localităţii Vama, un bărbat de 50 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitară pe strada Băilor, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care lege prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Tot în data de 26.07.2019, în jurul orei 00.30, poliţiştii Serviciului Rutier au identificat pe raza localităţii Medieşu Aurit, un tânăr de 19 de ani din localitate, care se deplasa cu un moped, fără a deține permis de conducere de nici o categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii