Viorica Dăncilă a dat azi startul campaniei la Racșa. Dăncilă: ”Răcșenii sunt oameni foarte calzi, primitori”

Premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, și-a început azi campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidenţiale în judeţul Satu Mare, la Racșa.

Aceasta a venit însoțită de Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și miniștrii Sorina Puntea, Gabriel Leș și Petre Daea.

Întrebată de ce a ales județul Satu Mare locul de unde să demareze oficial startul campaniei de strângere de semnături, aceasta a răspuns: ”Așa cum am spus la Congres, voi merge în Nord, în Sud, în Est, în Vest, voi merge în toate localitățile României, cât îmi va permite timpul. Cunosc această zonă, am fost de nenumărate ori aici, cunosc oamenii de aici, oameni foarte calzi, primitori și am ales ca astăzi să încep strângerea de semnături de aici, de la Racșa.”
Viorica Dăncilă a fost primită cu aplauze și cu foarte multă căldură în comuna Racșa, iar la finalul discursului său, premierul le-a făcut răcșenilor o promisiune.
”Am încredere în dumneavoastră, am încredere în echipa mea și vă promit că pe 25 noiembrie mă întorc ca președinte”, a declarat Viorica Dăncilă.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii