banner draxkmaier satu mare

Gabriel Leș a prezentat noile programe pe care PSD le lansează

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, câteva dintre noile programe pe care PSD le lansează, ”programe extrem de importante”.

”Programul ”O familie, o casă” este un program nou de importanță vitală pentru tineri, pentru familiile la început de drum, este o nouă inițiativă a guvernării noastre cu o profundă încărcătură și semnificație socială. Lucrurile merg în reducerea unor costuri de finanțare pentru românii care își doresc să cumpere o locuință, și anume se propune creșterea nivelului garanției guvernamentale de la 50 la sută la cât este în acest moment, la 80 la sută din valoarea creditului”, a declarat Gabriel Leș.

Ministrul Apărării a vorbit și despre programul ”O comună, o ambulanță”, prin care se dorește asigurarea serviciilor medicale de urgență în toate localitățile României: ,,Este un mecanism de sprijin prin care medicii de familie vor primi finanțare să achiziționeze și să doteze o ambulanță pentru urgențe. Este vorba despre un ajutor de până la 200 de mii de euro pentru fiecare beneficiar”.

Un alt proiect despre care a vorbit Gabriel Leș este cel prin care se oferă ajutor financiar fermierilor care creează locuri de muncă și care angajează tineri.

”Cei care angajează cel puțin doi tineri cu studii superioare de specialitate vor primi pentru fiecare angajat o mie de lei lunar. Sprijinul este de 750 de lei pentru fiecare angajat cu studii medii de specialitate, iar pentru persoanele fără studii, din partea statului se va primi 500 de lei de persoană”, a mai precizat ministrul Apărării.

Gabriel Leș a ținut să menționeze că agricultura este un domeniu strategic pentru Guvern, atât datorită contribuției economice, cât și a importanței sociale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii