Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

”Ziua Armatei”, marcată la Satu Mare, în prezența premierului demis al României

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a participat azi, la Satu Mare, la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României.

Alături de Dăncilă, la manifestări au participat ministrul Apărării, Gabriel Leș și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Manifestările dedicate ”Zilei Armatei Române” din municipiul Satu Mare au început la ora 15,30, la Monumentul Ostașului Român prin prezentarea onorului, raportul comandantului și salutul Drapelului de Luptă, urmat de intonarea Imnului Național al României de către fanfara militară.

După oficierea serviciului religios și depunerea de jerbe de flori la Monumentul Ostașului Român, a avut loc defilarea detașamentelor din cadrul Ministerului Apărării Naționale și Ministerului Afacerilor Interne.

Detașamentul de onoare a fost constituit din militari din Batalionul 811 Infanterie „Dej”, Inspectoratul Poliției de Frontieră Satu Mare, Penitenciarul Satu Mare și Muzica Militară a Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”.

Azi, de la ora 17,00, seria evenimentelor va continua la Carei, acolo unde va participa și președintele României, Klaus Iohannis.

1 comentariu

  • Link la comentariu Nicu Ghiță Nicu Ghiță 25 Octombrie 2019

    Sa le fie rușine puturoșilor care au făcut azi ca un avion cu peste 150 de pasageri sa fie întârziat datorita unor așa ziși președinți sau altor besini răsuflate din conducerea țării! Dacă am interpretat greșit îmi cer scuze, dar oricum sunteți toți o apa și un pământ! Și dacă voi avea mesaje contra, Dumnezeu sa vă dea ce mi doresc și eu mie! Pa

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii