În 29 noiembrie se deschide Târgul de Crăciun din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Peste doar o săptămână, vineri, 29 noiembrie, orașul se îmbracă din nou în sărbătoare. Se deschide Târgul de Crăciun care așteaptă sătmărenii cu multe noutăți și momente deosebite.

Deschiderea oficială va fi la ora 18,00, în fața pomului de Crăciun din parcul central.
Târgul de Crăciun cuprinde o serie de spectacole și concerte. Sătmărenii vor avea din nou un patinoar mare, amplasat în Piața 25 Octombrie. În Pasajul Corneliu Coposu va fi amplasată o scenă pe care vor urca o serie de artiști, dar și colindatori.

  • ”Perioada sărbătorilor de iarnă vine ca un răsfăț. Zeci de mii de luminițe împodobesc orașul, brazii îmbrăcați în sute de beculețe, zeci de figurine și surprize luminoase, meșterii populari, aromele specifice de sărbători și veselia colindătorilor vor aduce mai aproape de sufletul sătmărenilor magia Crăciunului, cea mai frumoasă perioadă a anului. Startul suprizelor se va da pe data de 29 noiembrie, ora 18.00, în Parcul Central.
  • 38 de căsuțe vor fi amplasate pe Pasajul Corneliu Coposu. Sunt programate 12 concerte pop-rock, 12 ansambluri folclorice vor urca pe scena de pe platoul de evenimente și 7 concerte corale vor avea loc pe toată durata târgului.
  • Și pentru că orice poveste de Crăciun e mai frumoasă când încalți patinele, și în acest an, pe platoul din Piața 25 Octombrie, patinoarul va fi pregătit să îi întâmpine sătmărenii dornici de distracție pe gheață”, este mesajul transmis de Primăria Satu Mare.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii