davis banner

Târgul de Crăciun se va deschide pe 28 noiembrie. Cei mici se pot plimba cu trenulețul pe Pasajul Corneliu Coposu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Târgul de Crăciun se va deschide pe 28 noiembrie, odată cu pornirea iluminatului ornamental de sărbători, însă s-a rețunțat la iluminatul ornamental pe mai multe străzi centrale, a anunțat conducerea Primăriei astăzi, în cadrul unei conferițe de presă.

Astfel, Târgul de Crăciun se va deschide pe 28 noiembrie. Față de anii anteriori, în acest an nu va mai fi iluminat ornamental pe străzile:  I.C. Brătianu, Horea, Ștefan cel Mare, 1 Decembrie, Decebal și în jurul parcului din Piața Libertății.
”Nu avem în programul Târgului de Crăciun concerte mari, însă în curând vom anunța un program pentru cei care vor să colinde în centrul municipiului. De asemenea, în acest an, tot pentru a face economii, am renunțat la focul de artificii”, potrivit aceleiași surse.
”Anul acesta suma alocată pentru iluminatul ornamental este de 500.000 de lei. Iluminatul de Sărbători nu este o risipă. Nu vom accepta să le fie furat sătmărenilor Crăciunul, însă am decis ca în acest an să ne concentrăm pe Centrul Nou. Vom face tot posibilul ca din bugetul alocat să creăm o atmosferă de sărbătoare, vom avea un orășel atractiv pentru copii, un trenuleț care va circula pe Pasajul Corneliu Coposu, atelierul Moșului și 25 de producători locali”, a mai declarat primarul.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii