banner draxkmaier satu mare

Surse | Un nou suspect în cazul dublei crime din Bârsău

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

De mai bine de 24 de ore, o echipă de criminaliști condusă de un procuror se află în Bârsău, în locuința în care s-a produs dubla crimă.

Au audiat martori, suspecți, însă nu au reținut pe nimeni.

Surse judiciare susțin că anchetatorii merg pe o nouă pistă, după ce, din câte se pare, cei doi vânzători de plăpumi ar fi fost excluși de pe lista suspecților. 

Pe baza probelor recoltate de la fața locului, criminaliștii au identificat probe care conduc la un nou suspect principal.

În această dimineață, inclusiv primarul comunei Bârsău, Traian Ciurdaș spunea că pe lista suspecților ar mai apărut o persoană care, din câte se pare, este un recidivist.

Cele două femei din Bârsău au fost ucise cu bestialitate. Surse judiciare au declarat pentru satumarenews.ro că cele două femei prezentau mai multe lovituri cu un corp contondent în zona capului. Cel mai probabil, cele două femei au fost luate prin surprindere, pentru că nu există urme de autoapărare, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, autorii dublei crime din Bârsău nu au fost prinși deocamdată. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a declarat pentru satumarenews.ro că principalii suspecți sunt două persoane de etnie romă, care se aflau ieri în sat pentru a vinde plăpumi, însă până în prezent nu există nici o persoană pusă sub urmărire penală în mod oficial.

”Făptașii nu au fost prinși, momentan. Din informațiile noastre, romii l-ar fi alertat pe soțul femeii că nu mai deschide ușa. Cei doi sunt principalii suspecți, dar nu există vreo persoană pusă sub urmărire în mod oficial”, a declarat procurorul Marius Iancu.

În prezent, la fața locului se fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Criminaliștii prelevează probe care să ajute la identificarea autorului sau autorilor. Ancheta este condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Reamintim că marți după-masa, două femei, de 53 și 65 de ani, au fost omorâte. Trupurile femeilor au fost descoperite în locuința uneia dintre femei. Cele două erau vecine.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii