Cele două femei au fost ucise cu mai multe lovituri aplicate în zona capului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cele două femei din Bârsău au fost ucise cu bestialitate. Surse judiciare au declarat pentru satumarenews.ro că cele două femei prezentau mai multe lovituri cu un corp contondent în zona capului. 

Cel mai probabil, cele două femei au fost luate prin surprindere, pentru că nu există urme de autoapărare, potrivit aceleiași surse.

De asemenea, autorii dublei crime din Bârsău nu au fost prinși deocamdată. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul Marius Iancu, a declarat pentru satumarenews.ro că principalii suspecți sunt două persoane de etnie romă, care se aflau ieri în sat pentru a vinde plăpumi, însă până în prezent nu există nici o persoană pusă sub urmărire penală în mod oficial.

”Făptașii nu au fost prinși, momentan. Din informațiile noastre, romii l-ar fi alertat pe soțul femeii că nu mai deschide ușa. Cei doi sunt principalii suspecți, dar nu există vreo persoană pusă sub urmărire în mod oficial”, a declarat procurorul Marius Iancu.

În prezent, la fața locului se fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs tragedia. Criminaliștii prelevează probe care să ajute la identificarea autorului sau autorilor.Ancheta este condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Reamintim că marți după-masa, două femei, de 53 și 65 de ani, au fost omorâte. Trupurile femeilor au fost descoperite în locuința uneia dintre femei. Cele două erau vecine.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii