Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Autorul mai multor spargeri comise în timpul zilei, prins

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Hoț prins și reținut de polițiștii sătmăreni. Acesta a dat mai multe spargeri ziua în amiaza mare.

Față de acesta, magistrații au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

  • “Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul N.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, constând în aceea că: în data de 06.04.2020, în jurul orelor 13:15, inculpatul N.I., a pătruns, fără drept, prin escaladarea geamului, în locuinţa persoanei vătămate C.I. situată în municipiul Satu Mare, de unde a sustras suma de 40 de lei.
  • În data de 11.04.2020, în jurul orelor 15:00, inculpatul N.I., a pătruns, fără drept, prin escaladarea gardului, în locuinţa persoanei vătămate S.I. situată în municipiul Satu Mare, cu intenţia de a sustrage bani sau alte bunuri, fiind însă surprins de persoana vătămată. Faţă de inculpatul N.I. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă”, explică magistrații sătmăreni.

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii