Țeapă cu crypto monede

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un sătmărean a fost păcălit  de un escroc.  Victima a fost indusă în eroare să investească în crypto monede suma de 5.200 de euro, suma pe care urma să o investească fiind însă de 25.000 de euro. În cauză au avut loc percheziții.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au pus în executare în data de 23.10.2024 un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune.

În fapt, din cercetările efectuate în cauză a rezultat că în cursul anului 2022, suspectul S.R.C. l-a indus în eroare pe S.L.M. din Satu Mare, determinându-l pe acesta să investească în crypto monede suma de 5.200 de euro, suma pe care acesta urma să o investească fiind însă de 25.000 de euro. Acesta i-a promis persoanei vătămate că în urma investiției își va dubla suma. Întrucât persoana vătămată a realizat că a fost înșelată, a formulat plângere penală, solicitând tragerea la răspundere penală a autorului faptei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost găsite și ridicate, în condițiile legii, mai multe bunuri despre care exista suspiciunea că au legătură cu comiterea infracțiunii pentru care se efectuează cercetări în cauză si despre care există bănuiala că ar fi fost folosite si la comiterea de alte infracțiuni, precum stampile, înscrisuri, unități de calculator si telefoane. Totodată, cu ocazia percheziție domiciliare au fost descoperite si ridicate, în condițiile legii, substanțe vegetale, existând bănuiala că acestea sunt din categoria celor interzise de lege.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii