Banner blato Livrare1 

BMW X6 furat din Olanda, depistat în P.T.F. Siret

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat un autoturism marca BMW X6, în valoare de peste 130.000 lei,
care figurează ca fiind furat din Olanda.

În data de 22.11.2015, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în P.T.F. Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Daniel V., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca BMW X6.
La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Olanda, alerta fiind introdusă de autorităţile din ţara respectivă, în luna aprilie 2015.
Şoferul a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul aparţine unei societăţi comerciale şi nu ştia că acesta face obiectul unei infracţiuni.
Drept urmare, autoturismul fabricat în anul 2011, în valoare de peste 130.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii