banner draxkmaier satu mare

Primăria Satu Mare digitalizează serviciile publice

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primăria Municipiului Satu Mare a câștigat un nou proiect finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă privind digitalizarea și eficientizarea serviciilor publice. Valoarea proiectului este de 2.628.334,49 lei. 

,,Prin acest proiect ne propunem să creștem calitatea serviciilor publice, care să fie ușor de accesat pentru sătmăreni, în format electronic. Dorim să reducem birocrația în mod concret, prin aplicații funcționale și echipamente care să permită gestionarea și rezolvarea eficientă a solicitărilor din partea cetățenilor”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

 

 

 Proiectul denumit DIGITALIZARE, EFICIENȚĂ, TRANSPARENȚĂ PENTRU CETĂȚENI – DETC” are ca obiective:

 

Digitalizare și implementare soluții soft în vederea simplificării procedurilor către cetățeni prin migrarea serviciilor de tip ”analog” (hârtie, apel telefonic, deplasare personală)  pe platforme digitale: desktop (site) și mobile (app);

Dezvoltarea și extinderea sistemelor existente, interconectarea tuturor serviciilor într-o singură platformă de ”self-care” precum și deschiderea mai largă către cetățeni, introducând servicii specifice pentru nevăzători / cetățeni cu deficiențe de vedere sau de alt tip;

 

Digitalizarea proceselor de administrare a documentelor necesare prin interconectarea sistemelor de back-office (sistem de incasări, managementul documentelor) pentru a facilita funcționarea platformei publice.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii