Banner blato Livrare1 

Ludovic Orban: Masca ar putea deveni obligatorie și în spații deschise și aglomerate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi, la finalul ședinței liberalilor, că sunt analizate mai multe măsuri pentru limitarea riscului de infectare în zonele aglomerate, una dintre ele fiind posibilitatea de a impune purtarea măștii și în spațiile deschise și aglomerate, cum sunt piețele, de exemplu.

  • ”Am avut discuţii cu mai mulţi prefecţi, cu mai mulţi reprezentanţi din comitetele judeţene pentru situaţii de urgenţă care mi-au spus că sunt locuri chiar şi în aer liber, într-o piaţă sau faleză unde din cauza aglomeraţiei există un risc de răspândire şi discutăm şi posibilitatea de a impune obligativitatea purtării măştii în astfel de spaţii foarte aglomerate. Analizăm acest aspect și s-ar putea impune obligativitatea purtării măștii și în anumite spații deschise”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a declarat că există mai multe măsuri în analiză, privind limitarea programului pentru terase, pentru cluburi, respectarea regulilor de distanţare pe plajă indiferent.

  • ”E foarte greu de identificat dacă un grup de persoane reprezintă o familie sau nu şi atunci putem impune respectarea normelor de distanţare pentru toţi cei care sunt pe plajă”, a declarat Orban

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii