banner draxkmaier satu mare

FOTO I Accident rutier cu șapte victime în județ. S-a activat Planul Roșu de Intervenție

In acest moment, se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeștiu Mic între un autoturism și un microbuz.

La fața locului se deplasează echipajele Detașamentului Carei cu  o autospeciala de descarcerare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor,  un autoturism cu un ofițer.

S-a activat Planul Roșu de Intervenție.

Victimele sunt conștiente, cooperante.

Pana la sosirea pompierilor toate victimele au reușit sa se autoevacueze. Toate persoanele implicate în accident au refuzat transportul la spital, potrivit ISU Satu Mare.

UPDATE Planul roșu a fost dezactivat la ora 15:46, după aproximativ 30 de minute.

Potrivit IPJ Satu Mare, un șofer, de 25 de ani, din Piatra Neamț, a efectuat o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 38 de ani, din Valea lui Mihai, care a efectuat un viraj la stânga, regulamentar, de pe DN19, spre loc Dindestiu Mic. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Șoferul de 25 de ani a fost sancționat contravențional, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autoturismul pentru 60 de zile.

Lasă un comentariu

cbasatumare

ads4 2
coica dorel primar
campaniealbu

centrulgmzamfirescu

cosminprimar
energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii