davis banner

Trei tineri reținuți după ce au furat bunuri alimentare și cartele cu număr prepay

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Beltiug, cu sprijinul de specialitate al polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalisticau identificat treitineri bănuiți de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 98%. În urma administrării probatoriului doi dintre aceștia a fost reținuți  pentru 24 de ore. 

La data de 13  august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Beltiug au identificat trei tineri, de 16,19 și 24 de ani, din  localitatea Tătărăști, bănuiți de comiterea unuifurt calificat dintr-o societate comercială de pe raza localității Tătărăști.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 12/13 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o societate comercială, de unde au sustras bunuri alimentare  și cartele cu număr prepay, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 18 800 de lei.

În urma administrării probatoriului, tinerii de 19 și 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Bunurile au fost recuperate de la cei în cauză în proporție de 98%.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale. 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii