Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a hotărât scenariile pentru toate unităţile de învătământ din județ

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Astăzi, 10 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 23 privind aprobarea scenariului de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ pentru începutul anului şcolar 2020 - 2021 în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în baza Ordinului nr.5487/1494/31.08.2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor /instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 emis de Ministerul Educaţiei şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean, a hotărât scenariul de funcţionare pentru fiecare unitate de învăţământ din judeţul Satu Mare.

Scenariile de funcționare au fost adoptate de către Consiliile de administrație ale fiecărei unități de învățământ în parte și au fost aprobate de către Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Satu Mare.

Scenariul adoptat este pentru începerea anului școlar și se actualizează săptămânal sau ori de câte ori situația o impune.

Hotărârea CJSU și Anexa la Hotărâre sunt postate pe site-ul Instituției Prefectului - Județul Satu Mare

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii