Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Raed Arafat: Nunțile și botezurile, interzise în toată țara

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful DSU, Raed Arafat, au anunțat în această seară prelungirea stării de alertă cu o lună, începând cu 15 octombrie, dar și interzicerea evenimentelor private, precum nunți și botezuri.

Autoritățile au stabilit și trei scenarii de care depinde activitatea teatrelor, cinematografelor, sălilor de spectacole, restaurantelor, cafenelelor. Când incidența este sub sau egală cu 1,5 la mie, vor funcționa la capacitatea de 50%. Când incidența este între 1,5-3 la mie, vor funcționa cu capacitatea de 30%, iar programul va fi redus până la 23:00. Când incidența depășește 3 la mie, activitatea va fi sistată. În cazul hotelurilor, la o incidență de peste 3 la mie, vor putea servi numai persoanele cazate.

”Se propune interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) atât în spații deschise cât și închise (saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente etc.)”, se arată în hotărârea Comitetului Național pentru Situaţii de Urgenţă. 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii