Banner blato Livrare1 

Captură de ţigari cu focuri de armă în Tarna Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu țigări, aproape 7.000 pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, în valoare de peste 80.000 lei.

Duminică, 25 octombrie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tarna Mare - județul Satu Mare - au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.00, un echipaj de poliţie de frontieră aflat în misiune de supraveghere a frontierei a observat, la aproximativ 2.000 de metri de linia de frontieră spre interior, pe direcția localității Bocicău, un grup format din patru persoane. Acestea transportau în spate mai multe colete voluminoase. Polițiștii au acționat pentru reținerea grupului, efectuând somațiile legale prin voce.

”Persoanele nu s-au supus somațiilor, motiv pentru care polițiștii de frontieră au executat nouă focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale în vigoare. În acel moment persoanele au abandonat coletele, s-au dispersat în direcţii diferite și au fugit spre teritoriul statului vecin, una dintre ele fiind reținută de către colegii noștri”, a transmis Poliția de Frontieră.

Persoana a fost condusă la sediul Sectorului PF Tarna Mare și din primele verificări s-a stabilit că este cetățean ucrainean, în vârstă de 31 de ani. În urma cercetării terenului unde a fost observat grupul, polițiștii de frontieră au descoperit 12 colete învelite în folie neagră. Ulterior, marfa a fost transportată la sediul sectorului, unde a fost inventariată: 6.840 pachete cu țigări (4.000 pachete marca Jin Ling și 2.840 Compliment), în valoare de 80.028 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii