Masculic Csaba şi Butka Gergely Norbert au demisionat din Consiliul Local

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Satu Mare s-a constatat încetarea de drept, prin demisie, a mandatelor consilierilor UDMR Satu Mare, Masculic Csaba şi Butka Gergely Norbert.

Masculic Csaba rămâne în continuare administratorul public al orașului, iar Butka Gergely Norbert consilier de imagine al primarului Kereskényi Gábor.

Tot în cadrul ședinței extraordinare de azi, condusă de Dorel Coica, au depus jurământul din partea UDMR consilierii Nemet Zsolt, Ștefan Ressler și Ștefan Gati, Gheorghe Stan şi Adelin Ghiarfaş din partea PNL, respectiv Ciprian Crăciun de la PSD. Astfel, sunt validați 23 de consilieri, Consiliul Local urmând a fi completat în ședințele următoare.

Totodată în aceași ședință au fost votate comisiile de specialitate ale Consiliului Local. 

”Începând de azi, Consiliul Local își intră cu adevărat în atribuții odată cu constituirea comisiilor de specialitate, locul unde se dezbat și analizează temeinic proiectele de hotărâri. Vreau să îi asigur pe sătmăreni că, împreună cu Consiliul Local şi cu echipa din Primărie ne vom strădui să facem față așteptărilor, să punem în practică, punct cu punct, toate angajamentele pe care ni le-am luat, pentru viitorul orașului nostru”, a declarat la finalul ședinței primarul Kereskényi Gábor.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii