Primăria Satu Mare reduce programul de relații cu publicul

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru protejarea populației de infectarea cu virusul COVID-19 şi în urma măsurilor luate de autoritățile centrale, Primăria Municipiului Satu Mare reduce începând de luni, 16 noiembrie, programul cu publicul.  

Astfel, programul de relații cu publicul se va desfășura în zilele de marți și joi, după următorul orar: 

10.00-12.00: Depuneri acte 

14.00-15.00: Eliberare acte

 

Programul casieriei de la sediul Primăriei rămâne neschimbat: zilnic, între orele 09-15.00

Reamintim cetățenilor că au la dispoziție și comunicarea online sau prin corespondență pentru a depuneri cereri și a solicita informații despre serviciile publice:

 

1. E-mail: toate documentele, cererile de infomații sau orice alte solicitări se pot trimite pe adresa principală Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar pentru sesizări ce privesc lucările edilitare (lucrări, iluminat public, salubrizare) vă rugăm să utilizați adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  

2. Documente necesare: toate documentele necesare se pot descărca de pe www.satu-mare.ro,  meniul ”Servicii online”, afișată în dreapta paginii de deschidere. Toate modelele de cereri, documente necesare și formulare le găsiți sub acest meniu. 

3. Corespondență poştală: cetățenii care nu au adresă de e-mail, pot transmite documentele la adresa P-ţa 25 Octombrie, nr. 1, intrarea M – Primăria Municipiului Satu Mare.

 

De asemenea, cetățenii au posibilitatea de a se adresa Primriei și telefonic, pentru a solicita informații pentru domenii specifice, la următoarele numere de telefon: 

Serviciul Relații Publice: 0261-807553 

Urbanism , Autorizări și finalizări construcții, GIS, Serviciul Administrarea Domeniului public şi Privat: 0261-807557

Patrimoniu, Autoritate Tutelară: 0261-807556 

Compartiment Civic și Asociații de Proprietari: 0261-807559

 

Dacă aveți nevoie de ajutor sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de ajutor, Direcția de Asistență Socială și ONG-urile partenere vă pun la dispoziție numărul unic de ajutor 0748-109.853, la care puteți apela pentru sprijin psiho-emoțional, consiliere socială sau informații necesare pentru accesarea de beneficii sociale la nivelul municipiului Satu Mare.

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii