alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Ludovic Orban: ”Ne dorim să deschidem şcolile, dar acest lucru nu se poate face decât pe baza unei analize foarte serioase”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că redeschiderea școlilor nu se poate face decât în urma unei analize astfel încât riscul de creștere a numărului de cazuri de coronavirus să fie minim.

”Orice decizie legată de reluarea activităţii şcolare în clase este o decizie care trebuie fundamentată pe argumente în primul rând epidemiologice, adică apărarea sănătăţii elevilor, a părinţilor lor, a bunicilor lor. Realitatea e că marea majoritate a tinerilor sunt asimptomatici, ei nu-și dau seama că sunt bolnavi şi transmit boala mai departe părinţilor şi bunicilor, famililor, persoanelor vulnerabile.

Sigur că noi am organizat şcoala în clase astfel încât riscul de infectare era mic, dar toate activităţile legate de şcoală au generat riscuri suplimentare de infectare. Sigur că ne dorim să deschidem şcolile, dar acest lucru nu se poate face decât pe baza unei analize foarte serioase, astfel încât să existe riscuri minime de creștere a numărului de infectări", a declarat Ludovic Orban.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii