Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Coroane depuse la Carei în memoria eroilor Revoluției și a victimelor comunismului din România

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Luni, 21 decembrie 2020, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei, au fost depuse, din partea Direcției de Cultură din cadrul Primăriei municipiului Carei, două coroane, una în memoria eroilor Revoluției din Decembrie 1989 și cealaltă pentru comemorarea victimelor comunismului în România. 

La 31 de ani de la căderea regimului dictatorial al lui Nicolae Ceaușescu, de când revoluția română a ieșit victorioasă, ne amintim cu respect și recunoștință de cei care și-au dat viața pentru ca noi, azi, să ne bucurăm de libertate. 

Ziua Memoriei Victimelor Comunismului în România a fost stabilită pentru data de 21 decembrie, prin Legea nr. 198 din 2011, la inițiativa Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, pentru a comemora pe toți cei care au pus libertatea mai presus de propria viață pentru ca România să renască, eliberată de ororile regimului comunist. Totodată ziua de 22 decembrie este considerată Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății.

carei depunere coroane1

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii