Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, primul medic vaccinat împotriva COVID-19 în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a început în Satu Mare. Primul medic vaccinat împotriva COVID-19, dr. Ioan Sergiu, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie. 

”Este ca și un vaccin obișnuit, cu nimic diferit față de alte vaccinuri. Dar ca și orice campanie de vaccinare, începuturile sunt mai grele. Tot timpul vaccinurile au reprezentat un avantaj pentru omenire. Și multe dintre boli au reușit să fie eradicate prin vaccinare. M-am vaccinat în primul rând pentru siguranța familie mele, pentru pacienți, pentru colegii de serviciu, în ideea de a nu transmite boala altora. Să știți că de fiecare dată, în ultimul an, când mergeam spre casă mă gândeam cu teamă că poate duc acasă boala. Și poate de multe ori m-am autoizolat în ideea de a preveni acest fapt”, a precizat dr. Ioan Sergiu.

La nivelul județului Satu Mare sunt organizate 4 centre de vaccinare a personalului sanitar din structura proprie și a personalului medical arondat, precum și a altor categorii de personal nominalizate în această etapă. Cele 4 centre de vaccinare sunt organizate în Ambulatoriile Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș și la secția externă Tășnad a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Centrele de vaccinare au fost aprovizionate cu 615 doze de vaccin necesare pentru zilele de marți, miercuri și joi.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii