Consilierii municipali PSD Satu Mare s-au abținut de la votul privind majorarea tarifului de salubrizare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Consilierii municipali PSD au solicitat în ședința Consiliului Local, care a avut loc joi, ca Primăria Satu Mare să suporte majorarea tarifului de salubrizare impus pentru anul 2019.

Deși legea permite acest lucru, solicitarea acestora nu a fost luată în calcul, consilierii UDMR – PNL votând majorarea tarifelor, care urmează să fie suportată de populație.
Consilierii PSD s-au abținut de la vot.
”Grupul consilierilor municipali PSD dezaprobă modul în care conducerea Primăriei Satu Mare înțelege să promoveze în mass-media și pe rețelele de socializare majorarea tarifelor, transmițând o informare în care trunchiază realitatea atașând o fotografie cu consilierii PSD votând pozitiv. Modul de comunicare ales de primarul Gabor Kereskenyi este nu doar tendențios și răuvoitor, ci și total neprofesionist.
În tariful aprobat a fost inclusă contribuția pentru economia circulară în cuantum de 30 lei/tonă aferentă anului 2019 pentru deșeurile care urmează să fie eliminate prin depozitare. Potrivit hotărârii aprobate în ședința CL de azi, tariful de salubrizare va crește în 2019 cu 87 de bani pe lună, de la 7,39 lei/persoană/lună la 8,26 lei/pe persoană/pe lună.
De asemenea, în ședința de joi, consilierii PSD au votat împotriva noului stat de funcții al ADP, acuzând că prin acesta se desființează și se reînființează posturi pentru a elimina anumiți funcționari și pentru a angaja clientela UDMR-PNL”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea PSD Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii