Cetăţeni afgani reținuți de polițiștii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră sătmăreni, în cooperare cu lucrătorii IPJ Satu Mare, au reţinut doi cetăţeni afgani care intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în Germania. Persoanele vor fi predate Biroului pentru Imigrări Satu Mare la finalul cercetărilor. 

În data de 07 ianuarie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, în cooperare cu lucrătorii Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de responsabilitate.

Astfel, în localitatea Apa, au fost depistate două persoane de sex masculin, care nu vorbeau limba română și nu dețineau documente de călătorie valabile. Imediat, cei doi cetățeni străini au fost conduși la sediul instituției, iar din primele verificări s-a stabilit că ambii sunt din Afganistan, în vârstă de 15, respectiv 26 de ani. Cei doi au declarat că intenţionau să meargă în Germania.

Aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar la finalul cercetărilor, cei doi vor fi predaţi de către poliţiştii de frontieră lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii