S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România - Spania de pe Cluj Arena

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
UPDATE În mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, toate biletele au fost comandate.
În data de 27 martie, pe Cluj Arena, reprezentativa României va întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un meci amical.Pentru acest joc, biletele sunt disponibile EXCLUSIV online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziționa maximum 4 bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).

Prețurile biletelor sunt următoarele:
- Peluze: 50 lei
- Tribuna 1: 200 lei
- Tribuna 2: 100 lei
- Family Zone: 100 lei
- VIP etaj 3: 600 lei
- VIP etaj 4: 500 lei

Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu există varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.
Deja obișnuita zonă dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Spania. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

Informații suplimentare:
- Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
- Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
- Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
- Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;
- Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.

Sursa/foto: frf.ro

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii