Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Doi tineri din Bihor și unul din Pișcolt au furat 12 jante de aluminiu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Poliţiştii au recuperat 12 jante de aluminiu, în valoare de 3.000 lei, sustrase de trei tineri din curtea unui atelier de reparații auto.

Poliţiştii de ordine publică, investigații criminale și criminalistic din cadrul Poliției Municipiului Carei în cooperare cu cei din cadrulSecției de Poliție Rurală Petrești au dus la identificarea a doi tineri de 16 și 17 ani din localitatea Șimian, județul Bihor și a unuia de 22 de ani, din localitatea Pișcolt, bănuiți de comiterea unui furt din curtea unui altelier auto. 

Cercetările efectuate de poliţiştii au stabilit că cei trei tineri ar fi pătruns în noaptea de 27/28 noiembrie 2020, prin escaladarea gardului, în curtea unui atelier auto, din Carei, de unde a sustras 12 jante de aluminiu. Prejudiciul de 3.000 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. 

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii