Sătmărean, de 43 ani, căutat de autorități, depistat la Petea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea - judeţul Satu Mare au oprit la ieșirea din țară un sătmărean căutat de autorităţile române pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

Joi, 18 martie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a ieși din România, cetățeanul român A.G., în vârstă de 43 de ani, din județul Satu Mare.

 

Cu ocazia verificărilor, colegii noștri au constatat faptul că bărbatul este căutat de către autoritățile din România pentru infracțiuni săvârșite la regimul circulației rutiere. Pe numele acestuia a fost emis de către Judecătoria Satu Mare, la data de 04 martie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea . Persoana în cauză are de executat un  1 an, 4  luni şi 10 zile de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulaţiei.

 

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii