Banner blato Livrare1 

Un nigerian a vrut să iasă din țară cu paşaportul unui spaniol

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea – judeţul Satu Mare au oprit, la aproximatix 700 de metri față de PTF Petea, un nigerian care a prezentat la control un document de călătorie spaniol care aparținea altei persoane.

Duminică, 28 martie, în jurul orei 15:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea au oprit, la aproximativ 700 metri de linia de frontieră, pe drumul naţional ce duce în PTF Petea, un bărbat care s-a legitimat cu un paşaport biometric emis de autoritățile spaniole. Persoana a fost condusă la sediul SPF Petea, întrucât polițistul de frontieră care a verificat documentul a constatat faptul că persoana oprită pentru legitimare nu este una și aceeași cu titularul documentului în cauză, iar paşaportul aparține altei persoane.

“În urma cercetărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că bărbatul este de fapt cetăţean nigerian, are 30 de ani, şi intenţiona să iasă din România prin PTF Petea prezentând la controlul de frontieră paşaportul biometric spaniol, întrucât el nu posedă documente legale care să îi permită călătoria în spațiul Schengen”, a transmis Poliția de Frontieră

De asemenea, s-a constatat, cu ocazia verificărilor, faptul că documentul de identitate pe care l-a prezentat la control este căutat de autoritățile spaniole din februarie 2020. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals privind identitatea și tentativă de ieșire din țară prin trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii