davis banner

180 de sancțiuni aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 28 aprilie activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale. 

Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 43 000 de lei.

 

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 14 conducători auto.

 

Astfel, polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 13 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 103-164 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 70 km/h, respectiv 100 km/h.

 

De asemenea, un conducător auto a efectuat o manevră de depășire neregulamentară.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii