Astăzi a început ”Litoralul pentru toți”. Lista hotelurilor înscrise în program

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi a început programul ”Litoralul pentru toți. Până pe 20 iunie, 54 de hoteluri din mai multe stațiuni pun la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare, prețul pornind de la 40 de lei/noapte. 

Tarifele prin “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.  

Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din Neptun si costă 80 lei/noapte pentru două persoane. La polul opus se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum cinci nopți, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei/ noapte .Turiștii care vor să se cazeze în Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minimum patru nopți.

Sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

Vezi AICI lista cu hotelurile care s-au înscris în program. 

”Litoralul pentru toți” a ajuns la a 38-a ediție, fiind singurul program din țară susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii