alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Urmăriți de polițiștii de frontieră, traficanții au abandonat țigările în pădure

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Tarna Mare au declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competență.

Astfel, joi, în jurul orei 20:00, polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Tămăşeni, patru persoane care se deplasau dinspre frontiera de stat către interiorul țării, trei dintre ele transportând în spate colete voluminoase. 

Polițiștii de frontieră au acționat pentru interceptarea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit în pădure.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei.

La fața locului au fost descoperite trei colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 4.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 46.800 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii