Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Cionchești

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În cursul acestei nopți, la ora 00:53, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit, la o anexă gospodărească, în localitatea Cionchești. 

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și 2 pompieri voluntari din cadrul SVSU Viile Satu Mare.

Odată ajunse la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul acoperișului cu posibilitate de propagare la o anexă gospodărească situată în apropiere.

Reacția promptă a pompierilor a salvat propagarea incendiului la anexa gospodărească, la 3 tractoare și la utilajele agricole aflate  în imediata vecinătate.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric la un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Au ars: construcția din lemn a acoperișului aproximativ 70 mp, 1 mc de scândură și 7 tone de plante furajere.

S-au degradat: învelitoarea din plăci de azbociment aproximativ 70 mp, un perete lateral de 10 mp, 3 tone de luțernă, un compresor și un aparat de sudură.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii